Openingsdans Bruiloft

Oftewel, het moment waarop muziek jullie liefdesverhaal vertelt. Maak ook jullie bruiloft openingsdans onvergetelijk. Of je nu gaat voor romantiek, humor of een geweldige choreografie.

Laten we samen jullie droomdans realiseren. Ontdek hoe ik jullie speciale dag nog specialer kan maken.

Wie gingen jullie voor?

Marloes & Sean

Marloes & Sean

In het prachtige Italië gaven Marloes & Sean elkaar het ja-woord. Een geweldige setting om vervolgens het bruidsfeest te mogen verzorgen voor hen.

Shanice & Gitan

Met een duidelijke briefing qua muzikale invulling, was het vooraf al snel duidelijk dat het feest van Shanice & Gitan een knalfeest zou worden.

Linda's bruiloft

Linda & Arjan

Liefde hing zeker in de lucht op de bruiloft van Linda & Arjan. Van Diggy Dex tot aan ABBA, alles kwam voorbij en met saxofonist Rutger Sax voor een onvergetelijk feest gezorgd.

Creër je eigen openingsdans

Maak jullie speciale dag nog onvergetelijker met een gepersonaliseerde bruiloftsmix voor jullie eerste dans. Naast het kiezen van de perfecte bruiloft locatie, is de eerste dans misschien wel het allerbelangrijkste moment. Waarom? Omdat de openingsdans de toon zet voor jullie bruiloftfeest.

Laat me jullie helpen om een onvergetelijk moment te creëren dat jij, je partner en je gasten voor altijd zullen koesteren. Neem vandaag nog contact met me op, en laten we jullie visie bespreken voor jullie droombruiloftsmix!

Voorbeelden openingsdans

Jip & Nicole​

Dit koppel begon te schuifelen op Just The Two Of Us van Bill Withers, maar om gelijk over te gaan op partymodus is er gekozen voor Heads Will Roll.

Shanice & Gitan

Shanice was helemaal fan van de Netflix serie Bridgerton, waardoor zij wilde beginnen met een speciale versie van Alicia Key’s ‘If Ain’t Got You‘.

Marloes & Sean

Marloes & Sean hadden een speciale choreografie bedacht en wisten iedereen om ver te blazen met deze door hen samengestelde mix. Footlose!

The Youngsters Auction Bedrijfslogo

Testimonals

Ellen & Remco
5/5
''Weslo wist precies wat we leuk vonden en zijn keuze voor jaren 80 hits was spot-on. Hij maakte ons uitgestelde bruiloftsfeest echt bijzonder.''
Ellen & Remco
Bruiloft Marina Weslo DJ
5/5
''We waren zo blij met DJ Weslo op onze bruiloft. Zijn muziekkeuze was precies goed en zorgde voor een geweldige avond.''
Jip & Nicole
5/5
Op onze bruiloft waren zowel onze jonge vrienden als ouderen aanwezig. Hij speelde nummers die zowel bij onze leeftijdsgroep als bij de oudere generaties in de smaak vielen.
Bart & Charlotte

Bookings

Sta je op het punt jouw bruiloft te plannen en heb je nog een goede bruiloft DJ nodig voor jouw feest? Voor bruiloft aanvragen ben je hier aan het juiste adres!

Neem dan contact op via het formulier hiernaast en je krijgt binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag.

Lukt het niet? Stuur dan een mail naar [email protected].

Verstuur jouw bruiloft aanvraag