BRUILOFT DJ NODIG

Ga je trouwen? Organiseer je een feest en ben je op zoek naar een allround DJ?

 Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring inclusief DJ shows om jouw feest tot een succes te brengen. Boek nu dé DJ show voor een trouwfeest, bedrijfsevenement, jubileum of ander feest!

Huur een bruiloft DJ zonder zorgen

Wie gingen jullie voor?

Marloes & Sean

Marloes & Sean

In het prachtige Italië gaven Marloes & Sean elkaar het ja-woord. Een geweldige setting om vervolgens het bruidsfeest te mogen verzorgen voor hen.

Shanice & Gitan

Met een duidelijke briefing qua muzikale invulling, was het vooraf al snel duidelijk dat het feest van Shanice & Gitan een knalfeest zou worden.

Linda's bruiloft

Linda & Arjan

Liefde hing zeker in de lucht op de bruiloft van Linda & Arjan. Van Diggy Dex tot aan ABBA, alles kwam voorbij en met saxofonist Rutger Sax voor een onvergetelijk feest gezorgd.

Reviews

Veelgestelde vragen

Een bruiloftsfeest organiseren is altijd lastig, echter kunnen wij het heel makkelijk voor je maken. Het begint namelijk allemaal met die ene vraag, namelijk ‘wat willen jullie?‘. Willen jullie wel ABBA horen of zit je hier totaal niet op te wachten. Alhoewel je oom wellicht verzot is op André Hazes, betekent dat niet dat jullie hier gehoor aan moeten geven. 

Blijf daarom dicht bij jullie eigen muzieksmaak en overleg vooraf met de DJ welke muziek wel of niet gedraaid mag worden. Wij werken zelf altijd met een gedeelde Spotify-playlist, die bruidsparen instaat stelt om hier muziek aan toe te voegen wanneer het schikt.

Onze all-in tarieven zijn inclusief licht- en geluidsapparatuur, want zonder deze twee geen feest. Echter willen wij altijd schakelen de locatie om te kijken wat er mogelijk is met eventuele beschikbare apparatuur. Dit scheelt uiteraard in de prijs en kunnen we de best mogelijke offerte samenstellen voor jullie bruidsfeest.

Op deze pagina vind je alle bruiloft locaties waarvan ikzelf enthousiast wordt: https://djweslo.com/bruiloft-locaties/. Daarnaast deel ik graag jou mijn persoonlijke top 10 trouwlocaties, namelijk:

  1. Landgoed Rhederoord, Gelderland: Een prachtig landhuis met uitgestrekte groene tuinen, ideaal voor zowel zomer- als winterbruiloften​​.

  2. Strandpaviljoen Westenwind, Scheveningen: Voor een bruiloft aan het strand, met het geluid van golven en uitzicht op zee​​.

  3. Hortus Botanicus, Amsterdam: Een unieke, groene oase midden in de stad met weelderige planten en tropische kassen​​.

  4. Finley Het Witte Huis, Loosdrecht: Gelegen aan de Loosdrechtse Plassen, biedt deze locatie een romantische setting aan het water​​.

  5. Kasteel Engelenburg, Brummen: Een historisch landhuis omgeven door een prachtig park en een golfbaan, ideaal voor een exclusieve bruiloft​​.

  6. Fort Resort Beemster, Noord-Holland: Een unieke locatie in een gerenoveerd fort, omringd door prachtige natuur​​.

  7. Pollepleats, Friesland: Een idyllische boerderij aan het water in het Friese Merengebied, ideaal voor een rustieke bruiloft​​.

  8. Klooster Bethlehem, Haren: Een historisch klooster omgetoverd tot een stijlvolle en intieme bruiloft locatie​​.

  9. Landgoed Lemferdinge, Paterswolde: Een sfeervol landhuis omgeven door een prachtig park​​.

  10. Orangerie Domaine d’Heerstaayen, Brabant: Een locatie die je het gevoel geeft alsof je in Frankrijk bent, met een prachtige orangerie en uitzicht op een wijngaard

In principe draaien wij elke muzieksoort. Als allround DJ’s zijn wij gewend om de dansvloer vol te houden. Onze DJ ervaring komt naast bedrijfsevenementen en privé feesten, ook van het draaien op grotere festivals en clubs. Hierdoor zijn wij opgeleid om altijd goed op te letten wat de zaal wilt en hierop in te spelen, altijd in de mix! 

Op de avond zelf kunnen wij altijd nog schakelen hierin. Zo is het weleens voorgekomen dat er met spoed een nummer van o.a. Anouk, Rammstein, James Brown, Bruno Mars enzovoort opgezocht moest worden. Met goedkeuring uiteraard vanuit het bruidspaar wordt de aangevraagde plaat in gestart en kan iedereen beginnen met meezingen.

Wij werken zeker samen met andere artiesten en daarnaast beschikken wij ook over een netwerk aan andere artiesten dan DJ’s. Denk hierbij aan zangers, zangeressen, bands, saxofonisten en nog veel meer. Ben je op zoek naar extra muzikale invulling? Laat het vooral weten aan ons!

Zeker! Onze allround DJ’s kunnen ook produceren en dat betekent dat wij ook instaat zijn om complete mixes af te leveren. Lees meer over openingsdansen op deze pagina.

Let's get this party started

Bookings

Mocht je liever jouw vraag of verzoek voor een boeking direct willen mailen?

Stuur dan jouw bericht naar [email protected].

Verstuur jouw Bruiloft DJ aanvraag