je gaat zo dik lil kleine weslo dj

Je Gaat Zo Dik (Prod. by Weslo & Ketta)

‘Je Gaat Zo Dik’ is een bijzondere track die ik samen met Ketta heb geproduceerd. Het verhaal achter deze single is best grappig en spontaan. Jorik (Lil’ Kleine) had de gewoonte om in zijn Instagram Stories regelmatig de uitspraak ‘Je Gaat Zo Dik’ te gebruiken. We kenden elkaar al van de vele avonden in de Jimmy Woo en na het zien van weer een van zijn video’s, besloot ik hem een appje te sturen. Ik stelde voor dat hij iets met die uitspraak moest doen. Tot mijn verrassing reageerde hij direct en vroeg me om binnen 30 minuten met een beat te komen.
Op dat moment zat ik toevallig met Ketta in de studio. We gingen meteen aan de slag en wisten een beat te creëren die perfect paste bij de housey-vibe die Jorik voor ogen had. Het resultaat was de energieke en aanstekelijke track ‘Je Gaat Zo Dik’.
Deze single heeft een belangrijke rol gespeeld als voorloper van Jorik’s solo album ‘Alleen’. Het was een spannende tijd waarin we allemaal hard werkten en veel plezier hadden, en het succes van ‘Je Gaat Zo Dik’ gaf ons een voorproefje van wat er nog zou komen.

Bekijk meer